Over ons

Over Administratiekantoor Henk Roor

EEN GOEDE BOEKHOUDER VERDIENT ZICHZELF TERUG!

Het spreekwoord luidt: ‘Een goede boekhouder verdient zichzelf terug!’ – en zo is het maar net. Een efficiënte inrichting van de administratie en een kwalitatief sterke fiscale advisering zijn hiervoor de basis. Administratiekantoor Henk Roor verzorgt (sinds 1986) administraties voor kleine ondernemers, waaronder worden verstaan Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers), maar ook Zelfstandigen Met Personeel (ZMP’ers). Het kleinschalige karakter van ons kantoor zorgt ervoor dat de lijnen kort blijven, zodat vragen binnen 24 uur beantwoord kunnen worden. Wij werken tegen redelijke tarieven.

Veel kleine ondernemers zijn liever bezig met hun eigen werk dan met de nodige administratieve rompslomp. Ze hebben er gewoon geen zin in – of ze hebben er domweg de tijd niet voor. Een goede organisatie van de administratie voorkomt veel ergernis, zoekwerk en tijdverspilling. Administratiekantoor Henk Roor helpt u graag bij de verwerking van allerhande financiële bescheiden in de boekhouding, maar adviseert u indien nodig ook bij de inrichting van uw dagelijkse administratieve werkzaamheden. Het uitgangspunt hierbij is dat zowel uzelf als ons kantoor zo weinig mogelijk uren bezig zijn met de administratie. Zo blijft uw boekhouding scherp geprijsd!

BRANCHES

Wij werken voor ondernemers die actief zijn in uiteenlopende branches: detailhandel, elektrotechnische dienstverlening, horeca, exportbedrijven, uiterlijke verzorging (kappers, schoonheidssalons e.d.), ICT-bedrijven, internationale (groot-)handel, transportbedrijven, reïntegratiebedrijven, bouwsector, grafische ondernemers, creatieve beroepen, financiële dienstverlening, industriële toelevering.

ADVISERING

De meeste van onze klanten zijn gevestigd in het midden van het land (Provincie Utrecht), of net daarbuiten (Gelderland, Flevoland, regio Amsterdam, Noord-Brabant). Ook ‘multiculturele’ kleine ondernemers weten de weg te vinden naar Administratiekantoor Henk Roor. Behalve het verzorgen van de boekhouding en de Jaarstukken, behoort het begeleiden en adviseren van startende ondernemers tot de kernactiviteiten van ons kantoor.